Göran Magnusson (55) er svensk, spiller piano og kommer fra Hjo i Västergötland. Han arbejdede indtil 1991 som kommunaldirektør, men fravalgte jobbet for at passe sit fotostudie og sit klaverspil. Sine musikalske rødder har han fra 50'erne hvor han lyttede på alt hvad han kunne få fat i med George Lewis, Chris Barber, Humphrey Lyttleton og naturligvis Papa Bue. For Göran stammer nemlig oprindelig fra Malmö, og han har tilbragt mange nætter i Cap Horn, Christian IX og Vingården.
Göran er typisk New Orleans-pianist, og han er stærkt påvirket af pianisterne fra George Lewis orkestre. I dag spiller han med New Orleans Jazz Cats og Red Wing Ragtime Band. Jazz Cats har som New Orleans Delight ingen fast trompetist, men har også ofte trompetister som gæstesolister. Jazz Cats har f.eks. spillet med Derek Winther, Norbert Susemihl og den svenske jazzlegende Jack Lidström. I Red Wing spiller Göran med den danske jazzlegende Ricardo Hansen.
Gennem årene har Göran spillet med mange forskellige orkestre, bl.a. Sammy Rimington, og det var her han første gang spillede med Christian Barfoed fra "New Orleans Delight".
Vi er glade for at have fundet en pianist med hjertet det samme sted i New Orleans som os. At hans beat og hans væsen også passer os perfekt er bare lykken.

ANDRE SOLISTER