Jeppe Barker, trompet.


Begyndte den musikalske løbebane som elev af Adrian Bentzon

Adrian spillede klaver, men fortalte hvordan Jeppe skulle gøre med trompeten; det var på Bernadotteskolen, hvor han var musiklærer.


"Vi lavede et lille skoleband med Jonas Winding på banjo. Der var tre, der spillede klarinet; den ene ville gerne spille mundharmonika, så ham beholdt vi, og den dårligste af de to andre smed vi ud. Han hed Ole Thøger og blev årets jazzmusiker få år senere!!"


Herefter gik det stærkt; I 1972 indspillede Jeppe en lp med Adrian Bentzon, Henrik Johansen og Steen Vig - og i perioden 1973 -1999 turnerede han med Kid Sheik; Spillede med Peter Nissen med bl.a. Ole Olsen, Hugos Jazzband, Fannikkerne, Vestjyderne, Danish Dixieland, Ib Lindschouw, Tuxedo Brassband, Carlsberg Brassband, Uptown Jazzband,

Dølle/Hasemann N.O.Jazzband og Storyville N.O.Jazzband med bl.a. Kjeld Brandt, Ole Olsen og Stefan Kärfve.


I perioden fra 1985 til 1999 havde Jeppe sig eget orkester, Kid Barkers Ragtimeband, med blandt andre Karl Kronqvist. Spillede i denne periode på festivals i det meste af Europa samt i New Orleans.


Fra 1999 helligede Jeppe sig familien og spillede kun sporadisk, mest med Jensens N.O.Serenaders, bl.a. med Brian Carrick.

Det blev også til en enkelt lokalpatriotisk cd med bl.a. Tue West og Povl Dissing (På havnen i Hundested).


Fra 2012 har Jeppe så fået "comeback" med sine gamle venner - som trompetist i New Orleans Delight